De Karibiska öarnaPå Karibien.eu lyfter vi även blicken bortom de mest uppenbara turistorterna. Vi skriver om fler ämnen än det vackra vädret och all inclusive-alternativ och kryssningar.

Obs, rabatterbjudanden via Karibien.eu till härliga Curacao med den erfarna reseledaren Ulla Strandberg.

Vi ser fram emot att kontinuerligt lyfta fram de lite mindre kända platserna, den livsbejakande kulturen, den rika historien, maten och de fantastiska spökhistorierna och andra legender som har sitt ursprung i den karibiska övärlden.

Just nu fortsätter vi att arbeta med att producera artiklar och förhandlar samtidigt med våra kontakter på den karibiska övärlden om hotell-erbjudanden, bostäder till försäljning och annat. Vi samarbetar sedan 2016 nära med en av Sveriges mest omfattande och äldsta arrangörer av resor till denna del av världen. Vi publicerar således fortlöpande tips om deras erbjudanden (se också vår Facebook-sida för tips om erbjudanden, och viktig information om att resa till Karibien). Stora nyheter kommer under året, och de närmaste åren.

Vi skulle verkligen uppskatta om du ville hjälpa oss att sprida vår gospel om Västindien genom att tipsa om Karibien.eu på din blogg, eller på Facebook, Twitter, etc.

Karibien.eu, förre medarbetaren Ulla Strandberg intervjuas i Aftonbladet Resa, nummer 3, 2014:

Karibien.eu i Aftonbladet